Hvor stor plass trengs for å bygge et treningsstudio i et borettslag?

Størrelsen på plassen som kreves for å bygge et treningsstudio i et borettslag avhenger av antall treningsutstyr og treningsområder man planlegger å ha, samt antall beboere som skal bruke studioet samtidig.

Generelt anbefales det å ha minst 1,5-2 kvadratmeter plass per bruker for å skape tilstrekkelig med rom til å bevege seg og trene trygt. Hvis man planlegger å ha flere treningsområder med ulike typer utstyr, kan man trenge mer plass.

For å beregne den totale plassen som trengs for treningsstudioet, bør man også ta hensyn til omkledningsrom, dusjer, toaletter og eventuelle andre rom som kreves.

Et treningsstudio i et borettslag trenger ikke være like stort som et kommersielt treningsstudio, da det vanligvis bare vil bli brukt av beboerne i borettslaget. Et studio på 20-50 kvadratmeter kan være tilstrekkelig for å romme noen få maskiner, frie vekter og treningsområder for kroppsvektsøvelser og stretching.

Det er viktig å huske at størrelsen på plassen som kreves for å bygge et treningsstudio i et borettslag kan variere avhengig av antall beboere, deres treningsbehov og tilgjengelige rom i eiendommen. Det er derfor viktig å evaluere behovene grundig og planlegge nøye for å skape en hyggelig og trygg treningsmiljø for beboerne.

Casall PRO tar seg av og hjelper dere gjennom hele prosessen - fra tegninger, til installasjon og oppstart. Vi kan også tilby gunstige serviceavtaler for deres treningsstudio, slik at dere sikrer at treningsutstyret alltid er i topp stand.

Kontakt oss via infopro@casall.no for å få personlig kontakt med våre kunnskapsrike salgsrepresentanter. Vi vil hjelpe dere med å gi så nøyaktig kostnadsbilde som mulig for deres borettslag.