Hvor stor plass trengs for å bygge et hotellgym?

Størrelsen på plassen som kreves for å bygge et hotellgym avhenger av flere faktorer, som antall hotellrom, antall treningsutstyr og treningsområder man planlegger å ha, samt antall gjester man forventer å bruke gymmet samtidig.

Generelt sett anbefales det å ha minst 1,5-2 kvadratmeter plass per bruker for å skape tilstrekkelig med rom til å bevege seg og trene trygt. Hvis man planlegger å ha flere treningsområder med ulike typer utstyr, kan man trenge mer plass.

For å beregne den totale plassen som trengs for hotellets gym, bør man også ta hensyn til omkledningsrom, dusjer, toaletter og eventuelle andre rom som kreves, som resepsjon eller venterom.

Avhengig av hotellstørrelsen, antall treningsområder og utstyr, kan størrelsen på plassen som trengs variere fra noen hundre kvadratmeter til flere tusen kvadratmeter. Et mindre hotellgym på rundt 50-100 kvadratmeter kan romme noen få maskiner, frie vekter og treningsområder for kroppsvektsøvelser og stretching, mens et større hotellgym kan ha flere treningsområder, gruppetreningsrom, svømmebassenger og andre fasiliteter.

 

Det er viktig å huske at størrelsen på plassen som kreves for å bygge et hotellgym kan variere avhengig av hotellens behov og gjestenes treningsbehov. Det er derfor viktig å evaluere behovene grundig og planlegge nøye for å skape en hyggelig og trygg treningsmiljø for gjestene.

Casall PRO tar seg av og hjelper dere gjennom hele prosessen - fra tegninger, til installasjon og oppstart. Vi kan også tilby gunstige serviceavtaler for deres hotellgym, slik at dere sikrer at treningsutstyret alltid er i topp stand.

Kontakt oss via infopro@casall.no for å få personlig kontakt med våre kunnskapsrike selgere.