NYTT KONSEPT HOS CASALL PROFESSIONAL

LEI GYM TIL BEDRIFTEN

Opplev Fremtidens Treningsutstyr

HELSE OG VELVÆRE

Velkommen til en verden av toppmoderne treningsutstyr. Vi tilbyr i dag en løsning for dere som har et areal på 28, 60, eller 100 kvadratmeter til å bygge om til et fullt utstyrt treningsstudio.

Vi tilbyr fleksible leiepakker på 24 eller 36 måneder, skreddersydd for å maksimere dine ansattes helse og produktivitet. Opplev forskjellen med vår 40-årige ekspertise. La oss sammen skape en sterkere og sunnere arbeidsplass.


Gjør arbeidsplassen mer attraktiv og styrk de ansattes helse

Å fremme trening og fysisk aktivitet blant ansatte kan ha mange positive effekter for en arbeidsgiver.

» STYRKER VELVÆRET

» ØKER PRODUKTIVITETEN

» REDUSERER STRESS

» REDUSERER SYKEFRAVÆR


AREAL 28 m2

Førsteklasses utstyr som gjør treningsarealet komplett.

 

Med en areal mellom 25 og 30 kvadratmeter finnes det muligheter til å skape et treningsstudio som inneholder all den utstyret som trengs for en treningsøkt. En blanding av kondisjonsenheter, løse vekter og maskiner gjør at utøveren kan nå alle muskelgrupper.

AREAL 60 m2

Høykvalitets utstyr som fullender treningsområdet.

 

Med sjenerøse 60 kvadratmeter til disposisjon, tilbyr dette treningsarealet en uovertruffen mulighet til å ønske flere utøvere velkommen samtidig, samtidig som det gir plass til økt mobilitet og en allsidig treningsopplevelse. Fokuser på å skape dynamiske og tilpasningsdyktige treningsområder som inspirerer til bevegelse og innovasjon i hver økt.