PERSONOPPLYSNINGSPOLICY

PERSONOPPLYSNINGS-
POLICY

Behandling av personopplysninger

Casall er ansvarlige for dine personopplysninger, og hvordan vi bruker dine personlige opplysninger er beskrevet i denne policyen.

Vi bryr oss om våre kunder og deres integritet og forplikter oss til å respektere og beskytte dine personopplysninger og integritet i henhold til gjeldende lover, bransjeregler og andre relaterte standarder.

For å hjelpe deg med å forstå hvordan vi samler inn og bruker din personlige informasjon, har vi nedenfor listet opp våre grunnleggende integritetsverdier når det gjelder å behandle dine personopplysninger.

Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om din integritet og databeskyttelse privacy@casall.se

Datalagring

Det er viktig for oss at du er klar over hvilken informasjon vi samler om deg og hvordan den samles inn.

Casall kan samle personopplysninger om deg på to måter:

  1. når du direkte eller indirekte gir oss informasjon om deg selv, om din bruk av våre nettsider som er knyttet til Casall, heretter "nettstedet") og våre tjenester

  1. gjennom vår bruk av informasjonskapsler (cookies).

Hvordan vi bruker og deler informasjon

Casall bruker informasjonen vi eller våre samarbeidspartnere samler inn på følgende måter:

Å registrere deg som kunde (om aktuelt);

For å gi deg informasjon om produkter eller tjenester som du ber om, kjøper, samt for å muliggjøre betalingsfunksjoner.

For å optimalisere ditt besøk på vår nettside, forbedre din totale opplevelse og gi bedre service, for eksempel ved å tilpasse innholdet for å møte dine spesifikke behov gjennom bruk av Google Analytics og AdWords (merk at du kan velge bort personlige annonser når som helst, som beskrevet ovenfor i denne Personvernpolitikken).

For å behandle jobbsøknader (om aktuelt) For markedsføringsformål (der det er aktuelt) som markedsundersøkelser eller ulike kampanjer via direkte markedsføring.

Du kan når som helst kontakte oss og be om at dine data blokkeres fra å bli brukt til direkte markedsføringsformål privacy@casall.se.

For å kommunisere med deg, inkludert å kunne gi deg kundeservice; ved å sende relaterte meldinger som varsler, bekreftelser, oppdateringer samt å sende informasjon, for eksempel meldinger om nye produkter eller tjenester som vi tror kan være av interesse for deg.

Når det kreves av loven, ber vi om ditt samtykke før vi sender informasjon.

Du kan velge bort å motta markedsføringsmeldinger på måtene som er beskrevet ovenfor.

Deling av informasjon

Casall vil ikke, uten ditt samtykke, videreformidle noen informasjon om deg til tredjepart med mindre det kreves ifølge lov eller hvis det er nødvendig i forbindelse med et produkt eller en tjeneste som du har forespurt eller kjøpt fra oss.

E-postmarkedsføring

Vi tar ditt personvern svært alvorlig.

Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, kan du være trygg på at vi ikke deler din e-postadresse med eksterne parter eller noen utenfor Casalls organisasjon.

Du kan når som helst avslutte abonnementet på våre e-poster ved ganske enkelt å klikke på avmeldingslenken i et av våre nyhetsbrev.

Lenker til andre nettsteder

Vær oppmerksom på at eventuelle lenker som kan finnes på dette nettstedet og leder videre til eksterne nettsteder, som ligger hos andre eiere enn Casall, kan føre til at du besøker nettsteder med andre vilkår og personvernregler.

Din bruk av disse nettstedene vil da bli regulert av og omfattet av deres vilkår og personvernregler.

Du forstår og godtar at Casall ikke støtter og heller ikke har ansvar for eller forsvarer oppførsel, funksjoner eller innhold fra slike tredjeparts nettsteder.

Transparens

Casall gjør sitt ytterste for å sikre at alle opplysninger vi behandler er korrekte.

Dette gjelder selvfølgelig også for personopplysninger vi behandler.

Hvis noen opplysninger skulle vise seg å være feilaktige, vil vi rette dem umiddelbart.

Du har rett til å gjennomgå og verifisere informasjonen vi har om deg ved å be om opplysninger om din informasjon.

Du har også rett til å korrigere feilaktig eller ufullstendig informasjon om deg selv og i noen grad be om at vi sletter dine personopplysninger ("rett til å bli glemt").

Vær imidlertid oppmerksom på at visse juridiske forpliktelser kan forhindre oss fra umiddelbart å slette deler av dine personopplysninger.

Forpliktelser under f.eks. regnskapskrav, skatte-, hvitvasking- og forbrukerrettslovgivning kan kreve at vi beholder visse deler av dine personopplysninger.

I slike tilfeller vil vi sørge for å blokkere all data fra å bli brukt til andre formål enn å oppfylle slike lovmessige krav.

Hvis du ønsker å be om en opplysning, korrigere, slette eller har andre spørsmål om hvordan vi behandler personopplysninger, kontakt oss privacy@casall.se