Tjenester

TJENESTER

DESIGN

Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag för anläggningen och skapar en virtuell bild av den med 2D-och 3D-grafik.

För dig som startar nytt eller genomgår en renovering är dessa 3D-ritningar ett mycket effektivt verktyg för se val av färger och material. Inte minst vid marknadsföringssyfte.

Långt innan du slår upp dörrarna till den nya anläggningen kan du visa upp den och dess produkter för dina kunder och på så sätt säkra en del intäkter i förväg.

Kontakta Casall PRO för mer information infopro@casall.se

FINANSIERING

Vi har flere samarbeidspartnere som kan hjelpe med å finansiere investeringene dine.

La oss sammen gå gjennom hva som passer best for dere blant de ulike løsningene som tilbys, for eksempel leasing eller leie av utstyret.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon på infopro@casall.se

Anleggsdesign

For å skape et godt treningsanlegg som både er funksjonelt og verdsatt av de som skal trene der, kreves det erfaring, planlegging og inspirasjon. Casall Pro, som totalleverandør, har mulighet til å hjelpe i hele prosessen fra idé til oppstart.

Basert på deres tanker, ideer og budsjett, samarbeider vi for å skape den beste mulige løsningen tilpasset deres lokaler og målgruppe.

Vi hjelper gjerne med å utarbeide forslag til tegninger for alle treningsområder med tilhørende treningsutstyr, gulv og innredning til garderobene.

For mer informasjon  kontakta Casall infopro@casall.no

Utdanning

Vi tilpasser utdanningen etter din etterspørsel. Hvis det for eksempel er ønske om masterutdanninger knyttet til visse treningskonsepter som MX4, Matrix Ride eller Sprint 8 GX, gjennomfører vi det.

Hvis det er behov for å vite mer om service- og vedlikeholdsprosedyrer for å øke kunnskapen om hvordan man skal vedlikeholde utstyret for optimal funksjon og levetid, kommer vi overens om en plan som passer for dere.

For mer informasjon  kontakta Casall infopro@casall.no

Teknisk support og service

Vårt serviceteam, som kan kontaktes via vår nettside, hjelper med å besvare spørsmål om bruk av utstyret, vedlikehold og servicebehov, samt bestillinger av reservedeler.

De hjelper også med å planlegge servicebesøk av våre teknikere ute på feltet.

For mer informasjon  kontakta Casall infopro@casall.no

FORRETNINGSUTVIKLING

Casall Professional tilbyr et stort utvalg av kursmateriell og webinarer med alt fra detaljert produktopplæring til å løse spørsmål knyttet til driften.

Her får du og personalet ditt vite hvordan dere kan bruke våre produkter og ekspertise for å få flere medlemmer og utvikle bedriften slik du ønsker.

For mer informasjon  kontakta Casall infopro@casall.no

Markedsføringsmateriale

Hvis du ønsker salgsmateriell til nettsiden din eller digital markedsføring i form av layoutbilder/tegninger eller videoer, eller bare fine bilder å henge opp fra Casall eller Matrix, ta kontakt så hjelper vi deg.

For mer informasjon  kontakta Casall infopro@casall.no

Konsultasjon

Trenger du inspirasjon eller svar på spørsmål om treningssentre, utnyttelse av plass, treningstrender eller bare en samtalepartner for planene dine - ta kontakt med våre dyktige selgere, så vil de hjelpe deg

For mer informasjon  kontakta Casall infopro@casall.no

Levering og installasjon

Når det er på tide å levere, kan vi ta ansvar for å bestille transport og håndtere installasjonen av alle produkter på treningsanlegget, enten det er treningsapparater og tilbehør, eller gulv og innredning.