Hvor stor plass trengs for å bygge en studio?

Kanskje drømmer du som personlig trener om å starte opp en mindre studio med et begrenset antall medlemmer.

Å kunne tilby et treningsprogram som fungerer og er tilpasset den enkelte kunden. Kanskje tilbyr du ekspertisen din innen personlig trening, mental coaching, treningsprogrammer og kostholdsveiledning, eller det tilbudet som passer akkurat dine kunder.

Størrelsen på plassen som kreves for å bygge en funksjonell studio avhenger av antall treningsutstyr og treningsområder man planlegger å ha, samt hvor mange som skal kunne bruke studioen samtidig. En studio kan være alt fra en enkel treningsdel med noen få maskiner, en yogasal til et større treningssenter med flere treningsområder for ulike treningsformer.

En studio trenger ikke være like stor som et kommersielt treningssenter siden det vanligvis vil være færre deltakere samtidig. En treningsdel på 20-50 kvadratmeter kan være tilstrekkelig for å romme noen få maskiner, frie vekter og treningsområder for kroppsvektøvelser og stretching.

Casall PRO tar hånd om og hjelper dere gjennom hele prosessen - fra tegninger, til installasjon og oppstart. Vi kan også tilby gunstige serviceavtaler for deres studio slik at dere sikrer at treningsutstyret deres alltid er i topp stand.

Kontakt oss via infopro@casall.no for å få personlig kontakt med våre kunnskapsrike selgere