FUNCTIONAL | STUDIO

Funksjonell trening skal være inspirerende så vel som utfordrende ved hvert løft, kast, og hopp - uavhengig av treningsnivå og bruker.

Casall PROs funksjonelle utstyr er utviklet for å optimalisere treningen, med det rette verktøyet for den rette øvelsen. Allsidigheten til verktøyene gir et bredt spekter av mulige øvelser med få verktøy, noe som gir et nesten uendelig utvalg av treningsmuligheter.

55 Produkter
Arrow icon

Kettlebells, Strikkband og Matter: Essensielle for Hver Studio

Utforsk kjernen i funksjonell trening med vårt sortiment av kettlebells, strikkband, og matter. Disse grunnleggende treningsredskapene er uunnværlige for en rekke øvelser, fra styrkebygging til fleksibilitetstrening. Våre kettlebells er perfekt balanserte for både nybegynnere og erfarne idrettsutøvere, mens våre høykvalitets strikkband tilbyr uovertruffen allsidighet for styrketrening. Våre matter, designet for komfort og holdbarhet, er ideelle for alt fra yoga til intense sirkeltreningsøkter.

Disse produktene er nøkkelen til en vellykket og allsidig treningsrutine i ethvert gym.

 

Hev virksomheten din med de riktige produktene

Vårt utvalg av wallballs, medisinballer, slamballer, og forskjellige typer balanseballer (treningsball, yogaball, pilatesball) er spesielt valgt ut for å forbedre opplevelsen i hver treningsstudio. Disse verktøyene er ideelle for å forbedre styrke, koordinasjon, og balanse. Våre wallballs og medisinballer er spesielt effektive for eksplosiv krafttrening, mens våre slamballer legger til en ny dimensjon av intensitet til treningen din. Treningsballer er perfekte for å forbedre kjerne stabilitet og fleksibilitet, noe som gjør dem til et must for en balansert og allsidig treningsrutine.