TRENINGSBENKER

Med et bredt utvalg av benker fra både Casall PRO og Matrix finner dere benker for alle formål.

Her finnes klassiske treningsbenker, stativer og olympiske benker som med sin funksjonalitet sørger for å utnytte plassen best mulig.

31 Produkter
Arrow icon

Oppgrader treningen din med en allsidig Treningsbenk

Oppdag kraften i en allsidig treningsbenk for å ta treningen din til neste nivå. Vår nøye utvalgte kolleksjon tilbyr benkpress og treningsbenk av høyeste kvalitet, designet for å møte kravene fra både nybegynnere og profesjonelle idrettsutøvere. Med vår justerbare benk kan du enkelt veksle mellom ulike øvelser, noe som gjør den perfekt for rygg- og magetrening. Hver benk er produsert for å gi optimal stabilitet og støtte, og sikrer at hver repetisjon teller.

Finn den perfekte benkpressen for dine mål

Vår eksklusive serie med benkpresser og treningsbenker er designet for å gi deg det ultimate treningsverktøyet. Enten du leter etter en sammenleggbar benk for mindre plasser eller en robust benkpress for intense treningsøkter, har vi det du trenger. Hvert produkt er nøye utvalgt for å sikre maksimal holdbarhet og ytelse, noe som gjør dem til et åpenbart valg for kommersielle treningssentre og foreninger. Utstyr treningsplassen din med utstyr som ikke bare møter, men overgår forventningene.