Virtual Training Cycle - Casall PRO

Oppdage Virtual Training Cycle

En ny og motiverende sykkeløkt ved hver trening – alt med et enkelt knappetrykk

Nå kan vi presentere en ny og innovativ enhet til kondisjonsparken ved å lansere Virtual Training Cycle fra Matrix Fitness. Det er en oppslukende treningsopplevelse som tilbyr eksklusive treningsprogrammer, musikk-, film- og seriestrømming og tilgang til instruktørledede økter direkte på kondisjonsgulvet.

En ny sykkeløkt – hver gang

Nå kan medlemmene dine sykle akkurat som de vil – uansett treningsnivå, mål eller ønsket treningsform. Med Matrix Training Cycle kan de bruke eksklusive treningsprogrammer og delta på instruktørledede spinningøkter direkte på sykkelens 56 cm store touch-konsoll. De kan også strømme den musikken og de filmene eller seriene de liker best direkte på konsollen mens treningsøktene deres flyr av gårde. Sykkelen er utviklet for å tilby både intensive økter og gjennomtenkt design, noe som gjør det enkelt å justere posisjonen for å komme raskt i gang med treningen.

Når Matrix Fitness skulle utvikle Virtual Training Cycle henvendte de seg direkte til våre mest kunnskapsrike og viktigste ambassadører – deres kunder. Etter mange samtaler med forskjellige trenings anlegg fant Matrix ut at det finnes et ønske blant medlemmene om større variasjon av innehold for å holde de motiverte gjennom treningen. Noen medlemmer ville ta del i spinning timer, men gitt bort i fra det med tanken på å delta i grupper. Virtual Training Cycle gir den samme motiverende opplevelsen med muligheten til å trene på egen hånd når det passer medlemmene best.

Eksklusive treningsprogrammer

Med Matrix Fitness Virtual Training Cycle kan medlemmene dine bruke eksklusive treningsprogrammer som Sprint-8, Virtual Active og Target Training direkte på sykkelens store, intuitive touch-konsoll.

Sprint-8 er et intervall-treningsprogram som er utviklet for å optimalisere kondisjonstreningen. Programmet er basert på effektive 20-minutters økter som passer alle – uansett tidligere treningsnivå.

Virtual Active er et motiverende treningsprogram som kombinerer HD-video med lyder fra eksotiske steder over hele verden, og tar brukeren ut på en reise uten å måtte forlate treningsanlegget. Virtual Active byr på vakre landskap som matcher brukerens tempo og tilpasser motstanden etter terrenget.

Target Training følger Watts, puls, RPMs, distanse og kalorier samtidig som den viser treningens forløp med motiverende og fargesterk grafikk.

Samarbeidet med iFit gir tilgang til en stor mengde treningsøkter ledet av instruktører direkte fra konsollen. De oppdateres kontinuerlig for å alltid kunne tilby nye, krevende og morsomme økter. Dette gir dine medlemmer muligheten til å trene en helt nytt og engasjerende økt hver gang de trener – alt med et enkelt taste trykk.

Les spesifikasjonene om Virtual Training Cycle her

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO