utendørs trening - Casall PRO

OUTDOOR EXERCISE

Utendørstrening er et optimalt treningsalternativ å tilby i tider som nå. I tillegg til å holde større avstand mellom deltakerne, gir dette en sikrere trening samtidig som i sin tur gir en herlig treningsopplevelse der været tilfører en oppfriskende variasjon. En økt med Power-Bag i solskinner eller en kondisjonsøkt i duskregnet slår vel aldri feil?

Utvikle treningsmulighetene gjennom å tilby noe helt unikt – et utendørs funksjonelt område. Sammen kan vi utarbeide den perfekte riggen som tåler vær og vind, med tilbehør og oppbeavring etter dine behov.

OUTDOOR TRAINING RIG

Optimer ditt areal – inne så vel som ute med en skreddersydd rigg til ditt senter. Velg størrelse, oppbygging, farge, utstyr og endelig produkt etter din konseptutvikling. Mulighetene er det kun fantasien som begrenser.

Casall PROs Outdoor Training Rig galvaniseres under produksjone, noe som gjør den ultimat for utendørs bruk. Galvaniseringen gjør at stålrammene ikke ruster – og holder år etter år gjennom de skandivaniske årstidene.

THE OUTDOOR ARENA

Sørg for å utvikle utendørskonsepter med Outdoor Training Rig og The Outdoor Arena. Dette er en 20ft conatiner som er spesialbygget for å forankre Casall PRO sin treningsrigg og som står permanent utendørs året rundt. Utstyr oppbevares trygt i selve containeres og gir trenjingsmuliugheter i verdenskalsse i et annet miljø. Muligheten for å bruke et ellers dødt areal har aldri vært enklere. Innovativt, kostnadseffektivt og morsomt!

The Outdoor Arena gir muligheten til utendørs trening et stykke unna anlegget, i tillegg til gode treningsmuligheter, tilbyr det også gode lagringsmuligheter. Gi medlemmene dine en eksepsjonell opplevelse av utendørs trening.

Utendørstrening er en av de konsepter og trender som vokser raskest nå til dags. Vi ser en markant endring i forventningene rundt fysisk aktivitet, og hva som kreves for å tilby et spennende treningskonsept. Med The Outdoor Arena kan din virksomhet utøke tilbudet med variert og spennende trening utendørs. The Outdoor Arena inneholder tilpasser utstyr som du behøver for å tilby variert treningsprogram og er utformet med oppbeavring som gjør håndtering enkel før og etter timene.

UTSTYR TIL THE OUTDOOR ARENA

KONTAKT OSS

Vårt sortiment av utstyr til utendørstrening er utviklet etter omfattende behovsanalyser. Kontakt oos gjennom formularet ved siden av så kontakter vi deg for en uhøytidelig prat omkring konepstutvikling for nettopp ditt senter.

La oss ta utfordingen sammen, og skape noe dine medlemmer vil sette pris på.

Produktnavn

Navn / Etternavn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil:

By

Din kommentar

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO