Treningsutstyr - Casall PRO er din totalleverandør innen treningsutstyr

Kategorier

TRENINGSUTSTYR FRA SVERIGE SIDEN 1980

Vi har levert treningsutstyr til treningsstudioer til anlegg av alle slag og størrelser i snart 40 år. Målet har alltid vært å øke treningsgleden i Norden. Vi vet hva som trengs for at et treningsstudio skal gå fra å være «bare et treningsstudio» til å bli en virkelig motivator. Oppdag vårt utvalg av treningsutstyr!

Uansett om du eier et hotell, planlegger å gi medarbeiderne dine et treningsrom på jobb eller er innkjøper ved ett av de større treningsstudioene i Norden, har vi treningsutstyr som passer. Hos Casall Professional er det lidenskapen for trening som driver oss. Det er forskjell på treningsutstyr, og vi vet hva du trenger for at treningen skal bli vellykket. Vi har levert treningsutstyr til treningsstudioer til anlegg av alle slag og størrelser i snart 40 år. Målet har alltid vært å øke treningsgleden i Norden. Vi vet hva som trengs for at et treningsstudio skal gå fra å være «bare et treningsstudio» til å bli en virkelig motivator. Oppdag vårt utvalg av treningsutstyr!

OFFISIELL DISTRIBUTØR AV MATRIX FITNESS

Matrix Fitness er en av verdens ledende, og hurtigst voksende kommersielle merker fra fitnesskjempen Johnson Health Tech (JHT). Reisen til toppen har gått fort, men det er slett ingen tilfeldighet. Matrix’ kultur er basert på innovativ tenking og kreativ problemløsning. Ved å møte kunder som ingen annen kom Matrix som en frisk pust og ga liv til industrien som har tilbudt de samme kjedelige produktene i år etter år.

Casall Professional har vært offisiell distributør av Matrix Fitness i Norge og Sverige siden 2004. I Matrix-sortimentet finner du alt fra tyngre treningsutstyr som kondisjons- og styrkemaskiner og functional training systemer til benker og stativer.

STYRKE

Casalls styrkesortiment er unikt i kvalitet, teknologi og verdi. Vi har gjort det som virkelig teller: Maksimal holdbarhet og maksimal ytelse.

Her finner du alt fra Matrix’ styrkemaskiner til PROs egne frivektsortimenter og funksjonelt treningsutstyr.

GRUPPETRENING

Gruppetrening er unik siden ingen annen form for trening gir den samme motivasjonen, fellesskapet og viljen til å holde ut gjennom tøffe økter. Vi hjelper deg med å gjøre ditt anleggs tilbud unikt ved å utstyret studioet, optimalisere plassen som ikke utnyttes godt nok og tilby løsninger som tiltaler en rekke personer. Uansett om det er for kondisjon, styrke eller fleksibilitet så har vi løsningene for gruppetrening. Eller hvorfor ikke bruke produktene som individuelle enheter og gi medlemmene dine den pulsøkende variasjonen som kanskje mangler?

STORAGE SOLUTIONS

Mange faktorer utgjør anlegget ditt image. Casall PRO tilbyr en rekke oppbevaringsløsninger for alle rom til gymmet. Utforsk vårt komplette utvalg i dag!

Casall Professional har levert treningsutstyr til treningsstudioer til anlegg av alle slag og størrelser i snart 40 år. Målet har alltid vært å øke treningsgleden i Norden. Vi vet hva som trengs for at et treningsstudio skal gå fra å være «bare et treningsstudio» til å bli en virkelig motivator.

Product Filter

Show

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO