Tjenester
Finansiering

FINANSIERING

Vi hjelper dere med å finne den beste finansieringsløsningen for investeringen. Kjøpe, lease eller leie? Sammen diskuterer vi hvilken ordning som passer best for dere.

3D-LAYOUT

Vi hjelper til med å skreddersy innredningsforslag for anlegget og lager et virtuelt bilde ved hjelp av 2D- og 3D-grafikk. For deg som starter et nytt anlegg eller skal gjennomføre en renovering er disse 3D-tegningene et veldig effektivt verktøy for å se utvalg av farger og materialer. Ikke minst ved markedsføring. Lenge før du åpner dørene til det nye anlegget kan du vise fram både anlegget og produktene til kundene dine slik at du sikrer en del inntekter på forhånd.

Layout_3D
Utbildning

OPPLÆRING

Vi har noen av Europas beste kursholdere og instruktører i PRO-temaet. Mange av dem har dere garantert møtt på de store messene rundt om i Norden og Europa.

Vi er lydhøre og vi sørger for at alle kundene våre blir helt fornøyde med våre kurs og opplæring. Vi skreddersyr opplæringen etter behov og ønsker – alt fra noen timer til flere dager. Alt er mulig slik at du som kunde skal få maksimalt utbytte av anlegget og personalet ditt. Blant våre populære kurs finner du blant annet kurs i HIT Cage, funksjonell trening, styrkeløft, kosthold og crossfit.

Casall Professionals brennende lidenskap for trening og helse reflekteres i stor grad i våre populære kurs. 

KURS: Styrke og frivekstrening – Baseløft >>

FORRETNINGSUTVIKLING

Casall Professional tilbyr et stort utvalg av kursmateriell og webinarer med alt fra detaljert produktopplæring til å løse spørsmål knyttet til driften. Her får du og personalet ditt vite hvordan dere kan bruke våre produkter og ekspertise for å få flere medlemmer og utvikle bedriften slik du ønsker.

pexels-photo-590020
pexels-photo-461077

MARKEDSSTØTTE

Naturligvis ønsker du at omverdenen skal få vite om de spennende programmene og produktene som gjør ditt anlegg unikt, og vi hjelper deg gjerne. Vi kan bistå med tilpasset og «branded» kampanjemateriell for å hjelpe deg med å nå og beholde kunder som aldri før.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO