Stillingsannonse: Vi søker ny selger!

Som selger på Casall Professional arbeider du med verdiskapende og konsulterende salg mot våre kunder i treningsbransjen, enkeltstående sentre og store kjeder, hoteller, fysikalske institutter og myndigheter. Vi jobber med produkter som er av markdets aller beste slik som Matrix Fitness, PaviGym, Casall med fler. Produktene vi leverer er alt fra kondisjon og styrkeutstyr, gulvløsninger, skap, innredning og teknologiløsninger. Du har ett stort eget ansvar for å planlegge, gjennomføre og dokumentere din bearbeiding av tildelte kunder og kundegrupper for å på en effektivt måte utvikle både nye og gamle kunderelasjoner. Stillingen krever mye reiseaktivitet og kundebesøk i hele Norge.

or å lykkes i rollen er du serviceinnstilt, målrettet og har ett stort engasjement for å skape business for selskapet så vel som våre kunder. Gjennom din tidligere salgserfaring er du vant med å gjøre kundebesøk og jobbe mye i feltet – noe du trives med i arbeidshverdagen. Som person er du strukturet, har driv, er treningsinteressert. Du er god i kommunikasjon på både norsk og engelsk. Du bor helst i østlandområdet. Du er professionell, positiv og forstår effekten av å bygge sterke og langsiktige relasjoner med dine kunder.

Christoffer Liven

Salg- og Markedsansvarlig – Casall PRO Norge,

christoffer.liven@casall.no

Du kommer inn i ett resultat- og vekstfokusert arbeidsmiljø og vil jobbe i team med individer som har lang fartstid i bransjen. Mesteparten av arbeidstiden vil tilbringes ute i felt med kundemøter. Casall Norge AS har kontorer på MoteForum på Skøyen og du vil ha dette som base å jobbe ut ifra.

Vi ser frem til å motta din søknad dog innen fristen onsdag 23.1.2019. Søknad sendes på mail til, Salg- og Markedsansvarlig Casall Professional i Norge, Christoffer Liven adresse christoffer.liven@casall.no. Ved spml om stillingen kan Christoffer nås på mobilnr 98639077.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO