Om oss - Kjøp gymutstyr till gymmet fra Casall Professional

Casall Professional produserer og selger kommersielt treningsutstyr av høy kvalitet og opplæringsmateriell for effektiv og spennende trening med stor lidenskap for innovasjon og design.

PROFESSIONAL GYM EQUIPMENT FROM SWEDEN SINCE 1980

Uansett om du eier et hotell, planlegger å gi medarbeiderne dine et treningsrom på jobb eller er innkjøper ved ett av de større treningsstudioene i Norden, har vi gymutstyr som passer. Hos Casall Professional er det lidenskapen for trening som driver oss. Vi arbeider for å levere utstyr av best mulig kvalitet, samtidig som vi er opptatt av å skape relasjoner – både for i dag og for fremtiden.  God service, brukerstøtte og trygghet er en garanti. Det er forskjell på gymutstyr, og vi vet hva du trenger for at treningen skal bli vellykket. Vi har et stort utvalg og et stort lager, noe som gir raskere levering.

Når du bestiller treningsutstyr fra Casall Professional, trenger du ikke å bekymre deg for at maskinene ikke fungerer eller at det oppstår problemer. Med verdensledende varemerker som Matrix Fitness, Stroops og Pavigym kan du være trygg på at kundene dine får maksimalt ut av treningen sin. Hvis det, mot formodning, skulle oppstå problemer, tilbyr vi komplett service. Vi har stor tro på at du som kunde alltid skal føle deg trygg med ditt kjøp av treningsutstyr.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO