Ledig stilling: Vi søker reisende serviceteknikker i Norge

Er du en selvstendig og service innstilt med en naturlig driv? Trives du med eget ansvar? Les da videre.

Casall Professional AB leverer utstyr til de største aktører i både Norge og Sverige, både til frittstående aktører, bedrifter  samt treningssenter kjeder. Produktene vi leverer er alt fra kondisjons og styrketreningsutstyr til gulv, skap og innredning.

Vi tror at du som person er positiv, sosial, strukturert og i stand til å styre eget arbeid. Du kommer til et velfungerende selskap i vekst med ambisjoner om ytterligere vekst. Casall har fantastiske produkter, spennende kunder og du vil bli en del av et herlig team. Vårt Norske kontor ligger på Sjølyst i Oslo og selskapets hovedkontor ligger i Norrkøping, Sverige og vi tenker du bor i Østlandsdistriktet.

Arbeidsbeskrivelse

Som reisende serviceteknikker hos Casall er din arbeidshverdag å være ute hos kunder i hovedsak i Sør Norge men det kan også være oppdrag som må utføres I andre deler av Norge. Du skal utføre montering, installasjon og service arbeide av treningsutstyr. Gjennom besøk og telefon gir du support og service av treningsmaskiner ved våre kunders anlegg.

Som service teknikker er du også behjelpelig gjennom hele serviceteamet ansvarsområde og holder deg  jevnlig oppdatert på våre produkter å vårt sortiment.

Hvem er du?

Som person er du positiv og service innstilt med erfaring fra teknisk arbeid. Du kommer til å lære deg våre maskiner og kunder. Det er selvklart for deg at du vil være en lagspiller samtidig som du trives med å arbeide selvstendig og vi ønsker som oss at du liker trening. Viktig at du har en god kommunikasjonsevne og at du skriver godt Norsk å kan kommunisere godt på Engelsk.

Det kreves B kjøre kort.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Gunnar Östholm: gunnar.ostholm@casall.se / +46 11 325646

Casall er et Svensk premium varemerke innen trening. Selskapet sortiment omfatter Treningsutstyr (Pro) Casall Professional AB og treningsklær (WEAR) og hjemmetreningsutstyr (TOOL) i Casall Sport AB.

I dag representerer selskapet 18 markeder og omsetter 300 millioner kroner. Casall har datterselskap i Finland, Danmark, Norge og Tyskland både butikker og E-handel. Selskapet har flere en 80 ansatt. Hovedkontoret ligger i Norrkøping og kontoret for design, marked, produksjon ligger i Stockholm.

Søk senest 3.11.2019 via career@casall.com

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO