Functional tools - Casall PRO

For deg som er ny innen funksjonell trening, feks. CrossFit, eller vil bygge ut din egen garasje og utvikle din hjemmetreningsopplevelse, finner du her en utstyrsguide for å komme i gang.

FUNCTIONAL TOOLS

Funksjonell trening innebærer at du i tillegg til å trene styrke, også utvikler din mobilitet, balanse og koordinasjon. Dette gjøres med øvelser som aktiverer mange ulike muskelgrupper samtidig gjennom enkle effektive øvelser med hjelp av utstyr så vel som egen kroppsvekt. Funksjonell trening passer alle – både om du ønsker en real fysisk utfordring eller er nybegynner.

 • Kettlebell

  Produsert av jern av best mulig kvalitet. Casall PROs kettlebells lages ved hjelp av en spesiell støpeprosess. Hver kettlebell har en glatt overflate uten hull og andre defekter. Formen og dimensjonene er av internasjonal konkurransestandard med en diameter og et hulrom som er møysommelig beregnet for å kunne levere den mest anvendelige kettlebellen. Bunnen av hver kettlebell er flat slik at den står perfekt på gulvet uten å vinkle – noe som gir en stabil base å trene fra. Passer for både en- og tohåndstrening. Hver Kettlebell er formet for å skåne håndledd ved øvelser tilsvarende snatch

  Tilgjengelig i vektene 6-40 kg (4 kgs intervall fra 8 kg).

 • Fixed Dumbbell

  Produsert av premium «virgin rubber» (naturgummi) for best mulig kvalitet. Et tykt gummibelegg med en slitersterk, matt tekstur som er permanent festet i den solide stålkjernen.

  32 mm (5–20 kg) og 35 mm (22,5–50 kg) fast håndtak. Integrerte vektmarkeringer som er enkle å lese

   

 • Core Bag

  Kraftig skinntrekk med håndtak hvis gjør dette til en slitesterk og allsidig sandsekk. Spesielt innredningen som sørger for at vekten ikke forflytter seg i sekken og bidrar til at den beholder formen bedre enn andre. Forsterkede sømmer.

  Tilgjengelig i vektene:

  • 5 kg
  • 10 kg
  • 15 kg
  • 20 kg

FUNKSJONELT UTSTYR

KONTAKT OSS

FUNCTIONAL TRAININGKIT

På et lite areal kan store saker skje. Funksjonell trening passer for alle – både om du ønsker en real fysisk utfordring eller er nybegynner. Med vårt utstyr kan du ta din funksjonelle trening til neste nivå.

Produkter: Bumper Plate Rubber, Cross Training Bar, Core Bag, Flooring, Dumbbells

Ta kontakt med oss gjennom kontaktformularet så hjelper vi deg med å skreddersy den perfekte løsning for deg og ditt areal.

Navn / Etternavn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

By

Mobil

Din kommentar

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO