Håper vi ser deg på årets TREN-seminar! - Casall PRO

Håper vi ser deg på årets TREN-seminar!

Nu är det mindre än en månad kvar till årets stora träningsevent. Vi kommer självklart att vara på plats när hela treningssenterbransjen samlas i Gardemoen för två informativa och spännande dagar. På TREN19 tar vi oss ann temat framtidens träningscenter och ger dig värdefulla insikter inom trender, utmaningar och möjligheter.

I år är vi självklart tillbaka men denna gång som eventets största sponsor. Vi vill även bidra med träningsrelaterade aktiviteter under eventet och jobbar även på överraskningar tillsammans med AFPT och CrediCare.

Ses vi där? Kom och säg hej till oss i vår monter!

ANMÄL DIG TILL TREN19

TREN18

7/3 - TRÄNINGTIMME MED CASALL PRO & AFPT

TEORI/FORELESNING

Jørgen Norheim deler sine tanker om lederskap i treningsbransjen. De 5 essensielle egenskapene en operativ leder og PT MÅ ha: Evnen til å sette gode mål, følge opp de målene , stimulere til selvstendig utvikling , stimulere til samarbeid og ikke minst være god på å gi kontinuerlig feedback ift. Det arbeidet som blir nedlagt. Bli med på å se helheten og få direkte teknikker og metoder du kan benytte deg av umiddelbart.

Jørgen Norheim driver til daglig selskapet Not-Yet AS som er spesialister innen prestasjons- og lederutvikling. Han utdannet coaching, trener ledere og er mentaltrener for en rekke utøvere.

Fra tidligere har Norheim bakgrunn fra både forsvaret og fra helsesektoren. Han har i tillegg til å jobbe som PT i 12 år vært en av hovedlærerne ved Afpt siden 2009. Jørgen er en engasjerende og energisk formidler.

PRAKTISK TRENINGSTIME

En effektiv time som vil kunne gi mestring gjennom nye ferdigheter, forbedre flere fysiske aspekter, skape et samhold gi godfølelsen av å ha trent.

1. Simen Aaslund. CrossFit coach og foreleser.
2. Tomas Fjeldberg. Performance coach, foreleser og vektløfter.

Schema

DAG 1

09:00 Registrering og mingling. Messeområdet åpner

10:00 Velkommen til TREN19!

Live Nelvik | Konferansier

10.10 Omdømmeundersøkelsen 2019

Lisa Mausethagen | Key Account Manager CrediCare

Bransjens omdømme har de siste årene vist en fallende trend, men er den på vei til å snu? Lisa presenterer de ferske hovedfunnene fra CrediCare sin omdømmeundersøkelse 2019.

10:30 Teknologi som verktøy

Frode Narheim | CTO Melin Group

10:40 Fremtidens forbrukere er allerede her, hvordan lykkes med kundelojalitet?

Lise Tangen Hansen | Ekspert på forbrukertrender

Hvordan vil treningssenterbransjen bli påvirket av fremtidens forbrukere, generasjoner og kanaler? Lise gir oss en innsikt i forbrukertrendene som er her nå og som ikke «går over i morgen». Kundelojaliteten, slik vi tradisjonelt kjenner den, finnes ikke lengre.

11:55 “Running a club in the future will be a different game – are you prepared?”

Arron Williams | Fitness rådgiver & fremtidsmann

13:45 Sterk hjerne med aktiv kropp

Ole Petter Hjelle | Treningslege og hjerneforsker

Når du beveger kroppen blir du gladere, smartere, tåler stress bedre og beskytter hjernen mot sykdommer. Ole Petter gir deg en innføring i vår fantastiske hjerne og forklarer hvorfor fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for å fungere bedre i arbeidslivet.

15:05 Hvordan benytte kunstig intelligens til kundeservice i treningsbransjen?

Espen Tjøstheim Eik | Futurist og chatbots entusiast

Hva er egentlig chatbots og hvordan vil bruken av kunstig intelligens forandre måten vi driver kundeservice og salg på digitalt? I dette foredraget gir Espen deg konkrete eksempler på hvordan kunstig intelligens kan forbedre kundereisen og tiltrekke nye medlemmer, samtidig som det effektiviserer hverdagen din.

15:50 Surprise! Treningstime med Casall PRO + AFPT

19:00 Festmiddag og underholdning

DAG 2

09:00 Velkommen!

Live Nelvik | Konferansier

09:05 Bransjearbeidet i Virke Trening

Kjersti Oppen | Direktør Virke Trening

09:30 PT-ens rolle nå og i fremtiden

Henrik Westgaard | Personlig trener

Gjennomsnittlig levetid for en PT i Norge er 18 måneder. Etter 18 måneder klarer man ikke leve av å være PT. Hvorfor er det blitt sånn? Henrik Westgaard forteller hvorfor så få PTer lykkes og hvorfor personlige trenere ikke er et døende yrke. De bør være det største trekkplasteret for treningssenteret ditt.

10:00 Fremtidsforum: Hvor skal treningsbransjen i fremtiden?

Deltakere:
– Kjersti Oppen (Direktør, Virke Trening)
– John Kristian Stubban (Country Manager, SATS)
– Hilde A Sandvoll (HR direktør, Stamina)
– Eva Katrine Thomsen (Daglig leder, Inspartum Akademi)
– Ronny Bolneset (Senterleder, Fønix Treningssenter)
– Henrik Westgaard (Personlig Trener)

11:10 Digitalisering – en pragmatisk og helhetlig tilnærming

Torstein Harildstad | CEO Creuna

Hvor mye handler digitalisering egentlig om teknologi og hvor mye handler det om ledelse? Kanskje er det en kombinasjon av disse, samt en god porsjon nysgjerrighet? Torstein deler sine erfaringer fra egen feil og suksesser. Han vil også prate om hvordan treningssentrene kan få fart på nye innovative satsinger og hvorfor man bør ta i bruk ideer som dukker opp i organisasjonen.
11:50 God kommunikasjon gir bedre bunnlinje og mer fart på jobben

Christine Calvert | Tekstdoktor

Hvordan engasjere målgruppen din og skille deg ut i jungelen av innhold som legges ut hver dag? Christine gir deg ti praktiske tips til innhold som treffer. Tipsene er tilpasset treningsbransjen. Her lærer du hvordan du kan bruke innhold for å styrke omdømmet og merkevaren din ved å ha fokus på de gode historiene.

12:45 Lunsj og hjemreise

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO