CASE

CASE

Campus 1477

Campus 1477 er studentenes teningsorganisasjon.

Det eies av studentene selv og er en ideel instutisjon.

Siden 1968 har de gitt studentene i Uppsala tilgang til trening og fysisk aktivitet.

De arbeider for å fremme kontinuerlige vaner for studentene som fremmer fysisk helse, og legger derfor stor vekt på å tilby stor variasjon som kan passe for alle.

Som første anlegg i Skandinavia kan Campus 1477 introdusere et helt nytt gruppetreningskonsept for mindre grupper – MX4.

MX4 er et innovativt treningskonsept for mindre grupper, hvor instruktøren skal kunne fokusere fullt og helt på deltakerne og gi best mulig veiledning underveis.

Konseptet bygger på de fire grunnpilarene kondisjon, kraft, styrke og utholdenhet.

Utvikling og progresjon er nøye planlagt gjennom en struktur som består av 4 ukers intervaller.

Hvert intervall begynner med en introduksjonstime med fokus på riktig teknikk og utførelse, for så å gradvis øke intensiteten fra gang til gang.

Campus 1477 finner du i von Kraemers allé 5 i Uppsala, Sverige

Saga

Tidlig sommer 2018 påbegynte et prosjekt som senere skulle få navnet Saga Motion 3.0.

Et resultat av flere måneders planlegging og tett samarbeid mellom Saga Motion og Casall PRO.

Målet med prosjektet vår å skape et moderne treningssenter med de seneste trender og utstyr, samtidig som den sterke identiteten av historie og tradisjon fra oppstarten i 1911 ble beholdt. En «familiestue» på Södermalm i Stockholm – der samhold, glede og felleskap er kjetneverdier som hver dag skal få medlemmene til å føle seg bedre, både i kropp og sjel.

I dag er lokalene på Mariatorget ferdig renovert og klar til bruk – 100% innredet med førsteklasses utstyr fra Casall og Matrix Fitness.

Sagas medlemmer har alle tilgang på en treningsrigg med tilbehør, styrke og kondisjonsmaskiner fra Matrix, en stor frvekt og styrkeavdeling samt en stor gruppesal med utstyr for alle typer timer og konsepter.

Til og med inngangspartiet har gjennomgått en betydelig endring med ny resepsjonsdisk og splitter nye møbler i stilrent og delikat design.

En liten, men vel så viktig endring som løfter førsteinntrykket betraktelig når man ankommer senteret.

Saga finner du på Mariatorget 5 i Stockholm, Sverige

Campushallen

Tidlig sommer 2018 påbegynte Campushallen arbeider for å gi de beste forutsetningene for alle sine medlemmer, uansett forutsetninger skal det man kunne finne treningsglede som varer i lengden.

For å utøke sitt tilbud også for de som verdsetter fysisk aktivitet utendørs mest, utviklet Campushallen et funksjonelt treningsareal som består av en spesialbygget 20 fots container med treningsrigg forankret på utsiden.

Riggen er behandlet med en unik og beskyttende pulverlakk som gjør at den står trygt utendørs året rundt, uansett vær og vind.

Containeren inneholder alt av nødvendig utstyr, med oppbevaringssystem skreddersydd for utstyrspakkenpå innsiden.

Treningsopplevelser på egenhånd og i grupper kan nå utøves med været som en oppfriskende variasjon.

Campushallen finner du i Johannes Magnus väg 21 i Linköping, Sverige 

SUPERB Crossfit

SuperB Crossfit har en lang og solid bakgrunn i det funksjonelle miljøet i treningsbransjen.

Med både egne Crossfit boxer, som arrangør av flertallige nasjonale konkurranser, og samarbeid med andre boxer.

Som en del av deres ekspandering bistår SuperB med konsultasjon, utdanning og som døråpner for nyetableringer er markedet.

Visjonen om at funksjonell trening passer for alle preger arbeidet til SuperB, og uansett erfaring tilpasses øvelser, bevegelser og vekter hver enkelt utøver.

Spennet mellom forutsetninger og ferdigheter er en viktig faktor for å velge ut funksjonelt utstyr, og sørge for at ethvert individ har det man trenger.

SuperB Crossfit finner du i

Bror Nilssons gata 4, Göteborg, Sverige

Åbäcksgatan 8, Mölndal, Sverige

Ängdalavägen 12, Hässleholm, Sverige

Junogatan 7c, Uddevalla, Sverige