Case og referanser - Casall PRO
Case

NYE LEVERANSER:

FORUS SPORTSSENTER
GYM

Bak Forus Sportssenter står idretten selv. Eier er Rogaland Bedriftsidrettskrets. Senteret er det første i sitt slag i Norge. Dette blir bedriftenes og idrettslagenes boltreplass, med arealer både for lagspill, individuell trening, gruppetrening og squash.

Casall Professional har innstallere det 2.000 m² store treningssenteret. I dag står Forus Sportssenter sitt nye senter klar for bruk, og er 100% innredet med utstyr fra Casall PRO og Matrix Fitness.

EVO BJERGSTED

GYM

EVO Bjergsted har gjort et designmessig løft i forhold til andre sentre. Sentret oppgradert elementer som skap, gulv, lys og utstyr. Et rålekkert senter! Gymmet er innredet med utstyr fra Casall PRO og Matrix Fitness.

IMPULZ TANANGER

PT STUDIO

Impulz Tananger befinner seg i flunkende nye lokaler i Ankerhagen, midt i Tananger sentrum. Her tilbys en velutstyrt styrketreningssal, kondisjonsavdeling i tillegg til saltimer med alt fra yoga, -styrketrening -og dansetimer.

Veldig mange synes det kan være vanskelig å sette sine ben inne på et treningssenter. Hos Impulz er terskelen for å komme inn veldig lav og ønsket er å skape en lun og trygg atmosfære i sentrene. Målet er at alle skal bli sett og møtt som menneske, ikke bare som kunde.

SPREK GJERDRUM

GYM

SPREK teamet består av en gjeng kunnskapsrike, profesjonelle og dedikerte instruktører og trenere som har stor lidenskap for trening og en aktiv livsstil og tilbyr ordinær studiotrening med tilstrekkelig og godt utstyr (kondisjon, apparater og frivekter) fra Casall PRO og Matrix, varierte og spennende gruppetimer, treningsveiledning og PT-timer. Med et bredt tilbud innenfor trening, perfekte lokaler og et brennende engasjement ønsker SPREK å skape en sunn og helsebringende sosial arena i bygda! Et treningssenter for alle, med treningsglede og samhold i fokus! 

LEVEL AS

GYM

LEVEL AS har stor tro på at brede, lekne og varierte treningstilbud vil engasjere deg på veien til å nå dine mål. Variert og morsom trening er nødvendig for å motivere deg og gi deg allsidig trening. 

Casall Professional har levert utstyr fra PROs eget sortiment, så vel som tyngre styrke- och kondisjonsmaskiner fra Matrix. Her finner du også et rom med gulv og interiør fra PAVIGYM™ med målsetning å gi den ultimate treningsopplevelsen til alle brukere, uansett alder, kroppstype og treningskunnskap, ved å bruke kombinasjoner av det beste performance gulvet, innovativ teknologi, og inspirerende design. Treningssenteret i Tønsberg åpnet nyåret med et nytt tilbud til medlemmene: En dedikert løpesal med 20 møller fra Matrix Fitness. 

SKY FITNESS

GYM

SKY Fitness er en fitness-kjede for deg som vil ha god kvalitet, til lav pris. Her finner du førsteklasses utstyr fra Matrix Fitness og Casall, i moderne lokaler.  SKYs treningssenter består av moderne apparatparker, kondisjonsavdelinger med tredemøller, ellipsemaskiner og romaskiner, to funksjonelle soner og to frivektsavdelinger med vekter, treningsstativer til knebøy og benkpress m.m.

MUDO

GYM

MUDO Gym & Kampsport er Nordens ledende treningskjede med basis i kampsport og ble startet i 1998, og har siden begynnelsen vokst til å bli den største treningskjeden i Norden. MUDO har idag sammenlagt 30 sentre spredt over hele Norge. Casall Professional er leverandør til MUDOs senter over hele landet. Du kan finne utstyr fra Casall PROs eget sortiment som en HIT Cage, funksjonelle treningsutstyr, gulv, og frivekter. Vi har også levert kondisjonutstyr som sykler, ellipser, og tredemøller. 

GULV

GARDEROBE

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO