Casall PRO har inngått avtale med SATS i hele Norden - Casall PRO

Casall PRO har inngått avtale med SATS i hele Norden

Det er med stor glede vi kan meddele at vi har inngått en avtale med SATS. Et bredt sortiment på ca 150 produkter kommer til og leveres til SATS-sentre rundt omkring i Sverige, Norge og Finland. Produktene finnes innen gruppetreningkondisjon,  og styrke.

Den nye avtalen gjør PRO til totalleverandør av et nytt gruppetreningskonsept med navn Pure Strength. En spennende nyhet fra SATS som maximerer myskelstyrke med tyngre vekter og færre repitisjoner. Casall PRO står for alt utstyr med bla. hexagonhantler, pumpstenger med vekter, og stepkasser med tilhørende oppbevaringsløsninger. Sammenlagt har vi levert over 7.000 hantler til SATS-sentre i norden.

En annen spennende nyhet er at vi også har fått tillitt ved å levere vektstenger og vektskiver, et område som Casall PRO øker stadig sitt salg innenfor.

ET UTVALG FRA SATS-SORTIMENTET:
  • Bumper Plate Elite

    När endast det bästa är bra nog. Olympic Bumper Plate Elite är våra färgkodade premiumviktskivor med en extrem styrka. Centernavet är tillverkat i högkvalitativt kolkonstruktionsstål 45# och har en öppning 50.4 +/- 1mm. Tillverkade av högsta standard med en extrem hållbarhet och så nära IWF’s standards som möjligt. Varje platta är kalibrerad till inom en tolerans på +/- 10 gram.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO