CASALL PRO FLYTTER TIL NYE, STØRE LOKALER - Casall PRO

CASALL PRO FLYTTER TIL NYE, STØRE LOKALER

Hele Casall-konsernet fortsetter å vokse og gjennomfører en stor satsing. Nå flyttes hovedkontoret til nye og større lokaler med fokus på bærekraft og miljø- Lokalene kommer til å inneholde hovedkontor, et stort showroom og et varelager på hele 4.600 m2.

Casall PRO og søsterselskapet Casall Sport har en solid vekst de siste årene, til tross for de utfordringer som pandemien har ført med seg. Nå satser Casall videre og flytter inn i nye, større lokaler med lager til Casall PRO på hele 4.600 m2 og en takhøyde på 12 meter. Dette gir en markant økning i lagerkapasiteten, bedret leveransesikkerhet og økt servicegrad til våre kunder. Utover den nye lageret, kommer bygget også til å huse Casall sitt nye hovedkontor på 800 m2 med et fullt utstyrt showroom, der kunder så vel som ansatte kan teste treningsmaskiner og -utstyr. Det vil også finnes muligheter for Casall å holde egne kurs og utdanninger, samt teste nye produkter før lansering.

”Det känns oerhört stimulerande och kul att nu få möjligheten att flytta vår verksamhet i Norrköping till helt nya, fantastiska lokaler! Fastigheten kommer att ligga direkt i anslutning till E4:an och kommer på alla sätt ha en extremt hög miljöklass – i enlighet med våra högt ställda värderingar. För Casall blir det också en viktig milstolpe när vi nu kliver upp ytterligare en nivå i vår satsning framåt. Timingen känns också perfekt för denna satsning eftersom vi precis har avslutat ett rekordår när det gäller vår totala försäljning och lönsamhet.” Sier Carl-Axel Surtevall, gründer og konsernsjef for Casall.

Satsingen er en viktig del av Casall sin langsiktige strategi om å fortsette og vokse, effektivisere sett fra et miljøperspektiv og bli enda bedre på leveranse og -servicegrad. Essensielle faktorer for å nå målsetningen om å bli regnet som den beste leverandøren i treningsbransjen. Det nye hovedkontoret er utviklet med gjonnomgående fokus på miljø. Blant annet kommer lokalene til å varmes opp med en kombinasjon av grunnvarme og solenergi. Gjennom lokasjonen som er langs E4 etterstreber også Casall minsket utslipp og hurtigere leveringstid gjennom kortere vei mellom motorvei og lager.

Allerede til sommeren 2022 er det forespeglet at Casall skal flytte inn i sine nye lokaler.

.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO