Casall PRO og AFPT inngår et samarbeid

Casall PRO og AFPT inngår et samarbeid om utdanning og kompetanseheving for det Norske og Svenske treningssentermarkedet

Det er gjort en avtale mellom Casall Pro og AFPT om samarbeid med mål om bedre kompetanse og faglig utvikling for alle våre partnere og kunder.

Casall Pro vil bistå AFPT under deres utdanninger og kurs med gode tilbud og bransjenyheter/trender. AFPT vil utvikle kursing for Casall Pros treningssenterkunder på alt fra spesifikke tilpassede konsepter, PT drift og ulike typer kompetanseheving. Partene vil også arrangere ulike workshops og events for bransjen i Norge og Sverige med fokus på å tilføre merverdi til kunder på begge sider av samarbeidet.

AFPT har vært virksom i Sverige siden 2009. I 2018 innledet selskapet et partnerskap med Axelsons og etablerte Axelsons PT Education som kombinerer det beste fra selskapene.

Espen Arntzen har følgende å si om samarbeidet;

«I et marked i stadig endring er det viktig å alltid tenke nytt. Bransjen endres og kravene til kompetanse og kunnskap øker. På grunn av dette har vi en enorm glede av å informere om samarbeid mellom Casall Pro og AFPT.

 Samarbeidet med Casall Pro gir både AFPT og Casall fordeler. Fokus på kvalitet, kompetanse og mangeårig erfaring fra begge parter gjør dette strategiske samarbeidet til en gylden mulighet for begge parter å få frem det beste i hverandre. Casall og AFPT deler samme verdier når det gjelder kundetilfredshet og kundebehandling og derfor bygger dette opp under begge parters visjon om å være fremtidens valg. Valget for oss er enkelt; vi har hatt en meget god relasjon til Casall i mange år og vil sammen jobbe for å være fremtidens valg.»

Prosjektet er allerede startet,men vil få sin kickoff under CrediCares seminar TREN19 på Gardermoen i mars neste år. Her vil det bli holdt en aktivitet for alle deltagere dag 1 av arrangementet 7. mars 2019 – mer info om dette kommer nærmere.

AFPT casall pro casall professional

Espen Arntzen- Daglig leder / Grunnlegger av AFPT

Vi gleder oss til å presentere løsningene våre til det Svenske og Norske markedet i starten av Januar 2019.

Med vennlig hilsen,

afpt
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO