ACTIC VELGER CASALL PRO TIL SITT HOVEDKONTOR - Casall PRO

ACTIC VELGER CASALL PRO TIL SITT HOVEDKONTOR

Som en av hovedleverandørene har Casall PRO blitt valgt til å levere treningsutstyr til Actic sine treningsfasiliteter ved deres nye hovedkontor. Actic velger utstyr fra Casall PRO innenfor frivekt, gruppetrening samt rigg. Her kommer de til å teste og utfordre utstyrets holdbarhet, samt utdanne sine nye trenere.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Casall PRO. Deres suverene kommunikasjon, utstyr innen frivekt, gruppetrening og maskiner vi har hos Actic Ulriksdal – inspirerer til trening og innehar en veldig høy kvalitet. Derfor var dette et riktig valg for vårt nye anlegg. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har med CasallPRO som gjør at vi sammen høyner lista for trening! – Jonas Lissjanis, Chief Product Manager hos Actic om deres nye anlegg utarbeidet med Casall PRO

Actic har flyttet sitt hovedkontor til Ulriksdal og åpner samtidig tilhørende moderne treningsfasiliteter. Gymet er på 1.450 kvadratmeter og er fordelt over to plan som gir et luftig lokale med eksepsjonelle muligheter for ulike treningsformer og konsepter.

Vi er utrolig stolte ov dette samarbeidet, og få levere våre nyeste produkter og være med på å sette et unikt preg på det nye anlegget. Actics team har virkelig lykkes med å skape et imponerende miljø – moderne, innovativt og optimalt for deres lokaler. – Stuart Lascelles, Head of Sales hos Casall PRO, om samarbeidet med Actic.

Kontakt oss for å finne ut mer om hele utvalget av treningsutstyr og maskiner fra Casall PRO og Matrix Fitness.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO