ACTIC TEGNER AVTALE MED CASALL PRO - Casall PRO

ACTIC TEGNER AVTALE MED CASALL PRO

Som følge av et godt samarbeid tegner Actic en avtale med Casall PRO, som dermed blir eksklusiv leverandør av utstyrtil sortimentet for frivekt, funksjonell- og gruppetrening til samtlige av Actic sine sentre. Actic har i dag drøyt 160 sentre fordelt i Norge, Sverige og Tyskland.

«Vi er veldig fornøyd med den nye avtalen med Casall PRO, og ser frem imot å ruste opp våre gym for trening i verdensklasse. Casall PRO tilbyr bra utstyr, men er også en leverandør som vi deler vurderinger og ambisjoner med» forteller Jonas Lissjanis, Chief Product officer hos Actic.

« Vi er stolte av å kunne styrke samarbeidet med Actic ytterligere gjennom vår nye avtale. Som oss, har Actic et fokus på å inspirere samt engasjere mennesker til en bedre helse og økt velvære gjennom trening. Våre produkter utvikles med fokus på kvalitet, funksjon og holdbarhet. At Actic velger Casall PRO er for oss en bekreftelse på nettopp dette arbeidet, samt at våre produkter imøtekommer Actic sine høye kvalitetskrav» uttaler Stuart Lascelles, Head of Sales, Casall PRO.

Avtalen er på tre år og gjelder fra Mai 2021.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO