Telefon: 22 25 55 76

Om Casall Pro

Casall Pro er din totalleverandør av treningsutstyr. Med 30 års erfaring er vi en av markedets mest kompetente leverandører innen treningsprodukter. Vår kompetanse kombinert med innovativt og driftssikkert utstyr, gir trygghet på veien mot å skape bransjens mest moderne treningsanlegg. Vi leverer treningsutstyr av topp kvalitet, utsøkt design og i forskjellige prisklasser.

Ta kontakt med oss »

Se våre tjenester »

Følg oss i sosiale medier:

Samarbeidspartnere

Akademiet for personlig trening

Akademiet For Personlig Trening er en av landets største leverandører av utdannelse innen trening, helse og ernæring. De har så langt utdannet opp mot 3000 engasjerte mennesker, hovedsakelig som Personlige Trenere. De setter kompetanse og engasjement høyt og ligger alltid foran med det siste.

«AFPT, der de beste møtes!»

De Lage Landen

Casall Pro kan i samarbeid med De Lage Landen tilby inntil 100% finansiering. Leasing har en rekke fordeler, og er et meget godt alternativ til andre finansieringsformer som lånefinansiering eller bruk av egenkapital.

Gantner: elektronisk lås og passeringssystem

Gantner leverer og installerer berøringsfrie elektroniske lås- og inngangssystem med RFID-teknikk. Vi tilbyr rotasjonsport og grinder, nøkkelfrie låsesystem, skap og innredning til omkledningsrom, skaplås, tidskontroller for solarium og boblebad og kontantfri betaling i vareautomater med mer.

Utnytt fordelene ved å ha en rotasjonsport ved inngangen, kunne se hvem som passerer inn og ut i ditt lokale. Overvåkede skaplås, personlige medlemskort, smidige lesere, videresalg ved kontantløs betaling med mer.

Ikano Bank

Casall Pro kan i samarbeid med Ikano Bank tilby inntil 100% finansiering. Leasing har en rekke fordeler, og er et meget godt alternativ til andre finansieringsformer som lånefinansiering eller bruk av egenkapital.

TA KONTAKT

Jeg vil ha nyhetsbrev
SEND FORESPØRSEL